x x x (pandaheart) wrote in girlything,
x x x
pandaheart
girlything
girlything on yhteisö tyttömäisille asioille, tyttöjen jutuille, tyttöjutuille ... tytöille.

jos sinulle tulee mielikuva, että sinun pitäisi tykätä tytöistä romanttisessa mielessä, niin ei ole. tällä yhteisöllä ei ole mitään tekemistä seksuaalisuuden kanssa, olet mitä olet, tämä on suunnattu kaikille. jos kuitenkin pidät tytöistä enemmänkin ja tahdot aiheesta kirjoittaa, kukaan ei tuomitse sinua täällä. tämä on paikka, jossa sellaisista asioista on ehkä helpompikin kirjoittaa, ja rakkaudesta ja ihastumisista yleensäkin.

girlything on siis sallittu kaikille tytöille, mutta jos et pidä tyttömäisistä / tyttöjen asioista, ei ehkä kannata liittyä. tai no, eihän sitä kukaan muu tiedä kuin sinä itse. liity jos tuntuu siltä, kyllä sen itse sitten tietää.

tänne voit päivittää ihan mitä itse koet sopivaksi, yhteisön aihetta ei ole rajattu muulla tavoin, kuin että sen pitää liittyä tyttöihin - miten sen on liityttävä? ihan miten vain! voit kirjoittaa tyttömäisestä aiheesta kuin aiheesta, se voi ehkä olla helppoakin, koska täällä on kuitenkin samanhenkisiä tyttöjä.

girlything on paikka, jossa ei ole rajoja tai ennakkoluuloja. yhteisössä on moderoitu jäsenyys; emme halua syrjiä ketään, mutta joku kontrolli kuitenkin, jos tuntuu että sitä tarvitaan - ja senkin takia, että kaikki voivat rauhassa päivittää, ilman pelkoa, että tänne pääsisi kuka vain. yhteisö on friends-only, joten tee kaikki merkintäsi friends only-muotoon. liittymisesi jälkeen olisi mukava jos jollain tapaa esittelisit itsesi, mutta pakottaahan me emme voi.

running away, together.


Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 2 comments